Jöran Klasen

BIG-nummer: 69924247802

Ik ben als jonge tandarts, na mijn diploma te hebben gehaald aan de KU Leuven, direct gestart bij TCM. Hier wordt tandheelkunde op hoog niveau bedreven, waardoor ik direct grote stappen heb kunnen zetten. Ook nu leert iedereen nog dagelijks van elkaar bij.

In de tandheelkunde staat de patiënt altijd centraal. Daarom is het belangrijk goed naar de zorgvraag van de patiënt te luisteren. Iedere patiënt is uniek en zo moet deze ook benaderd worden. Als tandarts moet je vaak een afweging maken tussen verschillende oplossingen voor de vraag van de patiënt. Bij TCM loopt zoveel kennis en kunde rond dat ik er van overtuigt ben dat, in overleg met de patiënt, een juist individueel behandelingsplan gemaakt en uitgevoerd kan worden.

Persoonlijk heb ik nog een zeer breed interessegebied, waarin ook zeker chirurgische werkzaamheden een plek hebben. Als tandarts ben je nooit uitgeleerd en daarom ben ik blij dat bij TCM de faciliteiten en kennis voorhanden zijn om een zo hoog mogelijk niveau na te streven. Dit leidt tot tevreden patiënten waarvoor we het allemaal doen.

Tandheelkundig Centrum Molenvliet - All Rights Reserved - Ontwerp Bizway / DCS