Maatregelen i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

Op advies van onze beroepsorganisatie zullen wij vanaf 28 april de reguliere zorg hervatten.
Voor meer informatie klik hier
Jöran Klasen

BIG-nummer: 69924247802

Ik ben in 2018 als tandarts, na mijn diploma te hebben gehaald aan de KU Leuven, direct gestart bij TCM. Hier wordt tandheelkunde op hoog niveau bedreven, waardoor ik direct grote stappen heb kunnen zetten. Ook nu leert iedereen nog dagelijks van elkaar.

In de tandheelkunde staat de patiënt altijd centraal. Daarom is het belangrijk goed naar de zorgvraag van de patiënt te luisteren. Iedere patiënt is uniek en zo moet deze ook benaderd worden. Als tandarts moet je vaak een afweging maken tussen verschillende oplossingen voor de vraag van de patiënt. Bij TCM loopt zoveel kennis en kunde rond dat ik ervan overtuigd ben dat, in overleg met de patiënt, een juist individueel behandelingsplan gemaakt en uitgevoerd kan worden.

Persoonlijk heb ik nog een zeer breed interessegebied, waarin ook zeker chirurgische werkzaamheden een plek hebben. Zo combineer ik de zorg voor ´eigen´ patiënten met chirurgische werkzaamheden op verwijzing. Voor patiënten is het vaak spannend als zij een chirurgische ingreep moeten ondergaan. Dat wij als chirurgisch team bij de TCM de faciliteiten en kennis voorhanden hebben om veel intern op te lossen, zorgt in combinatie met een voor de ´eigen´ patiënten bekend gezicht, voor de nodige geruststelling. Uiteraard merkt ook de patiënt op verwijzing de ontspannen en toegankelijke sfeer die binnen TCM heerst. Kortom wij staan voor tandheelkunde en chirurgie op hoog niveau binnen een voor u zo comfortabel mogelijke setting.

Tandheelkundig Centrum Molenvliet - All Rights Reserved - Ontwerp Bizway / DCS