Evelien Stubbe

BIG-nummer: 19915111302

Mijn naam is Evelien Stubbe en in 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de RijksUniversiteit van Groningen. Mijn werk geeft mij enorm veel energie en ik hoop met mijn Twentse nuchterheid het Alphense publiek van zo goed mogelijke tandheelkunde te bedienen.

Het delen van kennis en kunde onder een dak bij de Molenvliet, is verrijkend. Waardevol voor mij als tandarts, maar ook zeker van toegevoegde waarde voor het opstellen van een degelijk behandelplan voor lange termijn. Samen met de patiënt kijk ik graag naar waar hij/zij over 10 jaar wil staan. Plannen kunnen we faseren, hierin denk ik graag mee. We bepalen een zorgrichting en een zorgdoel. Wat is er mogelijk en wat best er bij deze patiënt? Onmisbaar is daarin de rol van de mondhygiëniste, dan wel preventie assistente. Zonder een gezond parodontium (het steunweefsel van uw tanden en kiezen), zijn we nergens. Mijn interesses binnen de tandheelkunde zijn na 5 jaar nog erg breed, zo is er nog geen deelgebied wat ik niet interessant vind. Het werk is juist zo verrassend door de verschillende takken van sport. Enige voorkeur gaat zeker uit naar de behandeling van gebitsslijtage, het korter worden van uw tanden, bijvoorbeeld door erosie/ tandenknarsen. Binnen dit gebied staat voor mij dit jaar een uitgebreide cursus op de planning. Daarnaast houd ik mij ook graag bezig met het behandelen van kinderen en esthetische tandheelkunde.

Het team op de Molenvliet geeft mij na 6 jaar de praktijk die bij mijn visie past en waarin ik me verder kan ontwikkelen. Tandartsen en specialisten verenigd onder een dak, naar elkaar en naar de patiënt een open houding, we zijn nooit te oud om te leren, een praktijk die zichzelf blijft verbeteren. Een gezonde mond, daar sta ik voor.

Tandheelkundig Centrum Molenvliet - All Rights Reserved - Ontwerp Bizway / DCS