Maatregelen i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

Voor meer informatie klik hier

Endodontologie

Een wortelkanaalbehandeling wordt meestal uitgevoerd door uw tandarts, maar in gecompliceerde gevallen is een verwijzing naar de tandarts-endodontoloog noodzakelijk. dr. Suzette van der Waal is tandarts-endodontoloog en maakt deel uit van ons tandheelkundig behandelteam. Er worden door haar ook patiënten op verwijzing van externe tandartsen behandeld. Voor meer informatie over wortelkanaalbehandelingen klikt u hieronder op lees meer.

lees meer...

Iedere tandarts heeft de plicht zijn patiënten zorgvuldig te informeren over een voorgestelde behandeling. Deze plicht is vastgelegd in de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). Een behandeling mag pas worden gestart nadat de patiënt goed is geïnformeerd en toestemming heeft gegeven. Dit wordt ook wel informed consent genoemd. Met dit formulier geeft u toestemming voor de voorgestelde (wortelkanaal-) behandeling.

Leest u alstublieft de volgende tekst aandachtig door. Brengt u dit formulier ondertekend mee, wanneer u voor de behandeling terugkomt.

Tandheelkundig Centrum Molenvliet - All Rights Reserved - Ontwerp Bizway / DCS