Maatregelen i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

Onze praktijk volgt het advies van onze beroepsorganisatie op en verleent alleen nog zorg bij spoedgevallen. Alle geplande afspraken komen hiermee te vervallen tot 14 april a.s. Zodra er meer bekend is over het beleid van onze beroepsgroep, nemen wij contact met u op voor het opnieuw inplannen van uw afspraak.

Indien u een ernstige pijnklacht, ontsteking of ongeval heeft, zijn wij van Maandag tot en met Vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op nummer: 06 - 28 169 325.
Na 17:00 kunt u contact opnemen met Tandartsenkring Alphen aan den Rijn op telefoonnummer 0172 - 25 10 88.

Verwijspraktijk implantologie & endodontologie

Tandheelkundig Centrum Molenvliet is een verwijspraktijk, dat wil zeggen dat binnen dit centrum tandheelkundige zorg wordt aangeboden waar ook cliënten van andere praktijken gebruik van kunnen maken op verwijzing van hun eigen tandarts. Het gaat hier dan met name om implantologie en endodontologie. 


Endodontologie

Endodontologie richt zich op de complexe wordtelkanaalbehandelingen. Een normale wortelkanaalbehandeling kan prima uitgevoerd worden door een tandarts, complexere gevallen worden behandeld door een tandarts-endodontoloog. 

Binnen Tandheelkundig Centrum Molenvliet is dr. Suzette van der Waal werkzaam als tandarts-endodontoloog. Meer informatie over endodontologie kunt u vinden onder het menukopje Endodontologie.


Implantologie

Tanden en kiezen kunnen verloren gaan door een ongeval, tandbederf of ontstekingen. Zo'n tand of kies kan tegenwoordig vervangen worden door een implantaat. Implantaten zijn kunstmatige wortels die in het bot worden geplaatst.

In onze praktijk is Peter Ouwerling werkzaam als tandarts-implantoloog.

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met het Straumann® implantaatsysteem. Deze implantaten zijn van Zwitserse kwaliteit en bieden u vele voordelen zoals een uitgebreide garantie en wereldwijde service. In bijgaande folder leest u de voorwaarden.

Download hier de Straumann® folder.

Tandheelkundig Centrum Molenvliet - All Rights Reserved - Ontwerp Bizway / DCS