Maatregelen i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

Voor meer informatie klik hier

Endodontologie

Een wortelkanaalbehandeling wordt meestal uitgevoerd door uw tandarts, maar in gecompliceerde gevallen is een verwijzing naar de tandarts-endodontoloog noodzakelijk. Suzette van der Waal is tandarts-endodontoloog en maakt deel uit van ons tandheelkundig behandelteam. Er worden door haar ook patiënten op verwijzing van externe tandartsen behandeld. Voor meer informatie over wortelkanaalbehandelingen klikt u hieronder op lees meer.

lees meer...

Tijdens het consult kom ik tot een diagnose en vertel ik over de behandelmogelijkheden. Op basis daarvan kunt u een beslissing nemen over het te volgen beleid voor de bepaalde tand of kies. Volgens de Wet Geneeskundige BehandelingsOvereenkomst (WGBO) kan een behandeling pas worden gestart nadat u hiervoor toestemming hebt gegeven. Dit wordt ook wel informed consent genoemd.

Hiervoor is een formulier gemaakt, de toestemmingsverklaring. Wanneer u deze ondertekent, geeft u toestemming voor de door mij uit te voeren (wortelkanaal)behandeling. U krijgt het formulier mee na het consult en ik vraag u om de toestemmingsverklaring vóór behandeling ondertekend te retourneren. Het formulier is ook hier te downloaden.

Tandheelkundig Centrum Molenvliet - All Rights Reserved - Ontwerp Bizway / DCS